Welkom!

Welkom op de nieuwe website van de hervormde gemeente van Hoevelaken, Stoutenburg en Achterveld!

Op deze website vindt u onder Home de aankondigingen van de kerkdiensten. Verderop vindt u korte beschrijvingen van de vele activiteiten binnen onze gemeente.  Ook is er een  Agenda waaruit u de datums van de diverse bijeekomsten al ver van te voren kunt overnemen. Uiteraard is het mogelijk om via deze website diensten mee te luisteren of later terug te luisteren. Daarvoor klikt u onder Rondom kerkdiensten op Meeluisteren & Dienst gemist waar een handleiding voor is toegevoegd. De nieuwe website is ook geschikt om geraadpleegd te worden met uw mobiele telefoon.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de website, laat u dat dan a.u.b. weten door via Contact een berichtje te sturen naar de website-commissie.

De website-commissie, oktober 2018

Welkom in onze gemeente!

Elke zondag staan de deuren van de Dorpskerk aan de Westerdorpstraat in Hoevelaken wijd open. Ook doordeweeks is er van alles te doen. Maak kennis met onze gemeente, maar vooral met wat ons beweegt, of eigenlijk Wie ons beweegt elke zondag samen te komen! Elke zondag wordt er gepreekt over God, over Jezus. We horen over de vergeving van onze zonden en over de zin van ons bestaan.  ledereen is van harte uitgenodigd om de diensten bij te wonen: wees welkom!

Wie wij zijn
Rond het jaar 1300 was er al een Christelijke gemeente in Hoevelaken.
Wat wij geloven
Onze gemeente is een gemeente binnen de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) en heeft de naam "Hervormde Gemeente van Hoevelaken, Stoutenburg en Achterv..