Kids4live
19-_DSC3417.jpg

Welkom

Welkom op de website van de hervormde gemeente van Hoevelaken, Stoutenburg en Achterveld!

Op deze website vindt u onder Home de aankondigingen van de kerkdiensten. Verderop vindt u korte beschrijvingen van de vele activiteiten binnen onze gemeente. Uiteraard is het mogelijk om via deze website diensten mee te luisteren. Daarvoor klikt u onder Rondom kerkdiensten op Meeluisteren & Dienst gemist waar uitleg voor is toegevoegd. Deze website is ook geschikt om geraadpleegd te worden met uw mobiele telefoon.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de website, laat u dat dan a.u.b. weten door via Contact een berichtje te sturen naar de website-commissie.

De website-commissie

 

Welkom in onze gemeente!

Maak kennis met onze gemeente, maar vooral met wat ons beweegt, of eigenlijk Wie ons beweegt elke zondag samen te komen! Elke zondag wordt er gepreekt over God, over Jezus. We horen over de vergeving van onze zonden en over de zin van ons bestaan.  ledereen is van harte uitgenodigd om de diensten bij te wonen: wees welkom!

Wie wij zijn
Rond het jaar 1300 was er al een Christelijke gemeente in Hoevelaken.
Wat wij geloven
Onze gemeente is een gemeente binnen de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) en heeft de naam "Hervormde Gemeente van Hoevelaken, Stoutenburg en Achterv..