Handleiding voor (mee-) luisteren

Mee luisteren

Om mee te luisteren met een kerkdienst, klikt u op de betreffende kerkdienst in  "mee luisteren & dienst gemist". Vervolgens klikt u op het driehoekje  in het rondje onder "luister mee".
De mogelijkheid om mee te luisteren is beschikbaar vanaf 10 tot 5 minuten voor aanvang van de dienst.  Tot die tijd staat er "geen uitzending beschikbaar".

Opnieuw beluisteren

Om een kerkdienst opnieuw te beluisteren, klikt u op de betreffende kerkdienst onder "dienst gemist" in  "mee luisteren & dienst gemist". Vervolgens klikt u onder bestanden op het mp3 bestand.

Daarna kunt het beluisteren starten door op het driehoekje midden op uw scherm te klikken.

Het kan zijn dat de diensten er nog niet op staan. Probeert u het dan later  weer eens. Overigens worden alleen de diensten in Hoevelaken opgenomen.

Diensten blijven in principe 5 maanden staan om opnieuw te beluisteren. Als u een dienst wilt beluisteren welke niet meer op de website staat, ga dan naar "contact" in het hoofdmenu. Vul de door u gewenste dienst in bij "uw vraag/opmerking" en kies voor "Aanvragen dienst" in het vakje "Dit bericht is bestemd voor".  Verstuur vervolgens door op "Verzenden" te klikken. Wij laten u dan weten of de dienst beschikbaar is om te downloaden.
Deze service is beperkt beschikbaar en alleen bedoeld voor het aanvragen van individuele diensten. De diensten die op deze site beschikbaar gesteld worden, mag u kosteloos downloaden voor persoonlijk gebruik.Het is niet toegestaan om deze diensten op welke wijze dan ook voor commerciële doeleinden te gebruiken.
Mocht u een financiële bijdrage willen leveren, dan wordt dat uiteraard op prijs gesteld. U kunt daarvoor gebruik maken van rekeningnummer
NL63 INGB 0000 80 5538 t.n.v. CvK Herv. Gem. Hoevelaken, o.v.v. kerkinternetradio.