Handleiding voor (mee-) luisteren

Mee luisteren

Om mee te luisteren met een kerkdienst, klikt u op de betreffende kerkdienst in  "mee luisteren & dienst gemist". Vervolgens klikt u op het driehoekje  in het rondje onder "luister mee".
De mogelijkheid om mee te luisteren is beschikbaar vanaf 10 tot 5 minuten voor aanvang van de dienst.  Tot die tijd staat er "geen uitzending beschikbaar".

Opnieuw beluisteren

U klikt u op de betreffende kerkdienst onder "dienst gemist" in  "mee luisteren & dienst gemist". Vervolgens klikt u onder bestanden op het driehoekje in het rondje.

Het kan zijn dat de dienst nog niet beschikbaar is gemaakt om terug te luisteren. Onder "Bestanden" is het dan leeg. Probeert u het dan later  weer eens. Overigens worden alleen de diensten in Hoevelaken opgenomen.

Diensten blijven in principe 5 maanden staan om opnieuw te beluisteren. Als u een dienst wilt beluisteren welke niet meer op de website staat, ga dan naar "contact" in het hoofdmenu. Vul de door u gewenste dienst in bij "uw vraag/opmerking" en kies voor "Aanvragen dienst" in het vakje "Dit bericht is bestemd voor".  Verstuur vervolgens door op "Verzenden" te klikken.  Deze service is alleen bedoeld voor het aanvragen van individuele diensten.
De diensten op deze site worden kosteloos beschikbaar gesteld uitsluitend voor persoonlijk gebruik.Het is niet toegestaan om deze diensten op welke wijze dan ook voor commerciële doeleinden te gebruiken.
Mocht u een financiële bijdrage willen leveren, dan wordt dat uiteraard op prijs gesteld. U kunt daarvoor gebruik maken van rekeningnummer
NL63 INGB 0000 80 5538 t.n.v. CvK Herv. Gem. Hoevelaken, o.v.v. kerkinternetradio.