Uitleg bij mee- en terug luisteren

In verband met het corona virus is het niet mogelijk om als gemeente samen te komen. Om die reden is er een Youtube kanaal aangemaakt waardoor er thuis meegeluisterd en meegekeken kan worden.

De link naar dit kanaal is: https://tinyurl.com/vjyznek

Deze diensten zullen niet bewaard worden. De dienst terug luisteren kan nog altijd op de gebruikelijke wijze.

Mee luisteren

Om mee te luisteren met een kerkdienst, klikt u op de betreffende kerkdienst in  "mee luisteren & dienst gemist". Vervolgens klikt u op het driehoekje  in het rondje onder "luister mee".
De mogelijkheid om mee te luisteren is beschikbaar vanaf 10 tot 5 minuten voor aanvang van de dienst.  Tot die tijd staat er "geen uitzending beschikbaar".

Diensten blijven vijf maanden beschikbaar op de website om terug te luisteren. U treft ze aan onder het kopje "Dienst gemist" na "Geplande diensten".  Het kan soms enkele weken duren voor de opname van de dienst is bijgeplaatst.
Diensten langer dan vijf maanden geleden kunt u aanvragen met behulp van de Contact pagina van deze website. Kiest u dan voor "Aanvragen dienst" onder "Dit bericht is bestemd voor".