Kids4live
19-_DSC3417.jpg

Zendingscommissie

Algemeen

De zendingscommissie brengt het zendingswerk van de Gereformeerde Zendingsbond (GZB) onder de aandacht van de gemeenteleden en zamelt geld in om het werk van de GZB mogelijk te maken. Vanuit onze gemeente worden diverse projecten ondersteund. Informatie hierover treft u onderstaand  aan.

 

Zendingscommissie

Om dit werk te kunnen ondersteunen, worden er diverse acties georganiseerd door de zendingscommissie, waaronder een zendingsavond, een kerstpostactie en een mest- en potgrondactie.

De GZB geeft ieder jaar het dagboek ‘Een handvol koren’ uit met daarin een dagelijkse meditatie voor jong en oud. Wanneer u lid bent of wordt van de GZB, ontvangt u het informatieblad ‘Alle Volken’. Opgeven kan via de website van de GZB (www.gzb.nl) of via zc@hervormdhoevelaken.nl.

 

 

Diaconale en missionaire initiatieven

Het is mooi om vast te stellen dat er ook in onze gemeente diaconale en missionaire initiatieven worden ontplooid. De Zendingscommissie heeft overzicht van de planning van de lopende acties. Als u voornemens op dit gebied hebt verzoeken wij u daarom in een zo vroeg mogelijk stadium contact op te nemen. De Zendingscommissie denkt graag met u mee en verzorgt de communicatie naar de kerkenraad/diaconie.