Jeugdwerk

Klik hier voor de datums.

jeugdraad

De jeugd neemt een belangrijke plaats in, in onze gemeente. Naast de wekelijkse catechese avonden waar bijbelonderwijs centraal staat, zijn er ook diverse kinderclubs en jeugdverenigingen. Voor iedere leeftijd , vanaf groep 5, worden er gezellige avonden georganiseerd, waar de Bijbel opengaat en ook ruimte is voor ontspanning!  De coördinatie van het jeugdwerk, wordt geregeld vanuit de Jeugdraad.

Het jeugdwerk (jeugdclubs en het Open Jeugdwerk) binnen onze gemeente wordt gecoördineerd door de Jeugdraad. Van elke club zit er een afgevaardigde in de jeugdraad.

Contactpersoon jeugdraad: jeugdouderling A. Langeweg (033) 844 22 45

Houd voor preekbesprekingen en andere activiteiten voor club of jeugdvereniging de kerkbode en de website in de gaten.

Kleine kracht

Hallo jongens en meisjes van groep 5 en 6!

Nu de vakantie is afgelopen gaat de club weer beginnen. Daarom willen wij jullie allemaal uitnodigen om dit seizoen op club te komen. Natuurlijk verwachten wij weer veel bekende gezichten, maar ook als je nog nooit geweest bent, ben je van harte welkom! Wat doen wij allemaal op zo'n clubavond? Als je al vaker bent geweest, hoeven wij je dit niet te vertellen, maar als je nog nooit geweest bent, moet je maar eens komen kijken, want het is de moeite waard. Wij komen iedere maandagavond bij elkaar van 18.30 tot 19.45 uur.

De leiding:

• Wilma Vreekamp (033) 253 63 44
  • Jonathan Doorneweerd (033) 258 83 03
  • Anita Bos (033) 258 20 22
  • Jacqueline den Besten (033) 253 57 60
  • Maaike Molenaar (033) 455 21 38
  • Rosanne van der Meij (06) 22 74 31 25

Wijs op Weg

Onze club heet officieel Wijs op Weg, maar we korten dat meestal af tot WOW. De club is voor alle jongens en meisjes van 10 en 11 jaar (groep 7 en 8). Op een clubavond gaan we zingen, bidden, uit de Bijbel lezen, kletsen, spelletjes doen, knutselen en doen we nog veel meer gezellige dingen. De club wordt gehouden in gebouw Rehoboth op dinsdagavond van 18.45 tot 20.00 uur. Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens een keer kijken en neem gerust jouw vriendje of vriendinnetje mee!

De leiding

• Henk-Jan van Ee
  • Marina van Doornik
  • Martine Verweij
  • Nienke Ham
  • Rosanne de Jong

2Gether

Ben je 12,13, 14 of 15 jaar?, dan ben je van harte welkom bij "2Gether". Samen met jou willen we graag nadenken en praten over het geloof. Dat doen we meestal in de eerste helft van de avond op verschillende manieren. Daarna hebben we een spel of een andere activiteit. Erg leuk als je zelf een inbreng hebt of een spel organiseert.

Tijdens het winterseizoen komt "2Gether" iedere vrijdagavond bij elkaar. De avond start om 19:30 uur en eindigt om 21:00 uur. Van harte welkom!

De leidinggevenden van de jv zijn:

• Dirk Balfoort
  • Geertrude Lambooij
  • Gijsbert Verweij
  • Janita Vreekamp
  • Marion Voets

jeugdvereniging 16+ Ora et Labora

Wil jij God beter leren kennen en zien hoe Hij in jouw leven aanwezig is? Heb je hierover vragen of twijfels? Wij nodigen je graag uit om je gedachten met ons te delen, elkaar te inspireren en als leeftijdsgenoten verder op zoek te gaan. Op donderdagavond vanaf 20 uur staat de koffie klaar om vervolgens samen de Bijbel open te doen. We bidden en denken na over de betekenis en de toepassing hiervan in ons eigen leven. We gebruiken hiervoor verschillende vormen en elke avond is dan ook weer een verrassing. Hierbij wordt eigen inbreng en initiatief zeer gewaardeerd! We zitten in de 4Youth ruimte in Rehoboth, waar we na afloop ook altijd de tijd nemen om te chillen en bij te praten.

We starten gewoonlijk het seizoen (dat loopt van eind oktober t/m april) met een ‘JV weekend’. Er wordt dan een bijzondere gast uitgenodigd. Het belooft een spetterend weekend te worden, waarin je wordt uitgedaagd en genoeg stof krijgt om over na te denken.

Heb je vragen? Gewoon even bellen!

• Medad van Capellen (06) 20 34 94 23
  • Ellen van Duinkerken (06) 17 05 49 87
  • Barbara van der Schaaf (06) 22 89 81 89
  • Sander Ruiter (06) 34 86 36 33

De Tamboerijn (Achterveld)

(voor kinderen van 4-12 jaar)

Alle kinderen uit Achterveld en omgeving worden uitgenodigd voor onze club! Een keer per maand hebben we op woensdagmiddag club. De middagen beginnen om 14.15 uur en eindigen om 16.00 uur. Met Kerst en Pasen worden de ouders ook uitgenodigd. Tijdens de club zingen, bidden en luisteren we samen naar een Bijbelverhaal. We knutselen iets moois, of doen een spel. Ben je nieuwsgierig geworden en heb je zin om naar club te komen? Laat het dan even weten. Dan sturen wij jou een uitnodiging! De club wordt gehouden in het cultureel centrum ‘de Moespot’, Jan van Arkelweg 6 in Achterveld.

Wilma van Ravenhorst, Hinke Prins, Astrid Spee, Brigitte van Dalen en Hanneke van der Louw (06-10570943)

4YOUTH

4YOUTH organiseert in het winterseizoen samen met club 2Gether activiteiten voor de jongeren van 12 tot en met 15 jaar. Hierbij kan je denken aan activiteiten zoals bowlen, karten of zwemmen. De data en activiteiten worden op de clubavonden bekendgemaakt. Ook worden er uitnodigingen verstuurd via WhatsApp. Hier hoor meer informatie vinden over de precieze tijden en nodige informatie. Wil je op de hoogte gehouden worden van deze activiteiten? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Je mag ons altijd aanspreken of een mailtje sturen naar 4youth@hervormdhoevelaken.nl. We hopen jou te zien en neem gerust vrienden en vriendinnen mee. Des te meer gezelligheid.

Het 4YOUTH - team

• Jan Willem van der Knijff