Kids4live
49-Bijbelstudie.png

WAT IS ALPHA?

Alpha biedt iedereen de mogelijkheid om in tien bijeenkomsten en een weekend op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk!  Meer dan 25 miljoen mensen wereldwijd hebben de cursus inmiddels gevolgd. In Nederland waren dat er meer dan 325.000. Je bent welkom zoals je bent, of je nu wel, niet of een beetje gelooft. Er is alle ruimte om je vragen en ideeën te delen.

HOE WERKT ALPHA?

Elke Alpha-bijeenkomst bestaat uit drie onderdelen:
– Ontmoeting
– Inleiding
– Kleine groep

 

ONTMOETING

Elke Alpha begint met een gezellige gezamenlijke maaltijd om elkaar beter leren kennen. Gezelligheid is een belangrijk onderdeel van Alpha.

 

INLEIDING

Daarna is er ruimte voor een korte inleiding.  De inleiding inspireert om meer vragen te stellen. Elke video behandelt een onderwerp van het christelijk geloof, zoals ‘Wie is Jezus?’ en ‘Bidden: waarom en hoe?’.

 

KLEINE GROEP

In je eigen kleine groep ga je in gesprek over het onderwerp van de avond. Deel je gedachten over geloof en het leven en hoor wat de rest denkt. Voel je vrij om te zeggen wat je wil!

DATA & TIJDEN

Alpha duurt tien weken en een kort weekend, maar kom gerust een eerste avond kijken of het wat voor je is. Je zit nergens aan vast.

 

Meld je aan via alpha@hervormdhoevelaken.nl

Locatie: Hoevelakerveenweg 3, Hoevelaken

Heb je vragen: Bel gerust. Contactpersoon: Gerhard van de Pol (T) 06 - 53 94 75 30