Kids4live
152-KIDS4LIFEv4.jpg

Alle activiteiten van Kids4Lifezijn erop gericht om de kinderen in contact te brengen met God en iets van de liefde van Jezus Christus door te geven. Op de KIDS4LIFE dagen vertellen wij verhalen uit de Bijbel aan de hand van het thema, bidden we met en voor elkaar, leren we een Bijbeltekst, zingen en maken muziek, zorgen we voor leuke activiteiten, verrassingen en hebben we het heel gezellig.

Thema ´Tel maar mee´

Het thema is ´Tel maar mee´. In dit thema draait het om tellen en dan denken we vaak aan tellen van 1 tot en met 10, maar dit thema gaat over meer dan tellen alleen. U en jij tellen mee voor God, maar we kunnen ook de eigenschappen van God tellen of zijn deze eigenschappen eigenlijk wel te tellen? Dit willen we de kinderen meegeven met dit nieuwe thema. Bij elk thema hoort ook een themalied als je HIER klikt vind je het filmpje met het themalied.

In de meivakantie is alweer de laatste Kids4Lifedag met het thema 'tel maar mee'. We zijn dan weer welkom bij KV Telstar. De kinderen van groep 1 t/m 4 zijn welkom om 9:30 uur (inloop vanaf 9:15) en mogen weer worden opgehaald om 12:00 uur. De kinderen van groep 5 t/m 8 worden om 13:30 uur verwacht (inloop om 13:15) en de dag zal rond 16:00 uur afgelopen zijn. Onderaan deze pagina staat de uitnodiging van deze dag. Het is een kleurplaat waarmee ook een prijsje gewonnen kan worden. Kaatje en Karel zijn ook weer van de partij. Via deze LINK is hun avontuur te zien en wordt ook duidelijk wat we gaan doen.

In de herfstvakantie was de eerste Kids4Lifedag met dit nieuwe thema. Dit keer bij een nieuwe locatie, namelijk naar de Stuw. Het was een hele fijn dag en als je HIER klikt zie je een terugblik van deze dag. In de voorjaarsvakantie mochten we veel kinderen verwelkomen in Rehoboth. Wat zijn we dankbaar om samen met al deze kinderen stil te staan bij de ontelbare eigenschappen van God. Ook van deze dag is een filmpje gemaakt met een terugblik naar deze dag. Het filmpje is te zien via deze LINK.

 

WhatsAppgroep voor meer informatie en vrijwilligers

Er is een WhatApp groep aangemaakt waar informatie wordt gedeeld. De QR code rechts
van deze tekst kan met een smartphone worden
gescand. Via de link kan toegang verkregen worden tot de WhatsAppgroep. Voor

de Kids4Lifedagen zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers. Lijkt het u of jou leuk om te helpen dan horen we het graag.

Meer informatie, vragen of even contact? 

kids4life@hervormdhoevelaken.nl

Uitnodiging K4L 3-5