Kids4live
152-KIDS4LIFEv4.jpg

Alle activiteiten van Kids4Lifezijn erop gericht om de kinderen in contact te brengen met God en iets van de liefde van Jezus Christus door te geven.

Op de KIDS4LIFE dagen vertellen wij verhalen uit de Bijbel aan de hand van het thema, bidden we met en voor elkaar, leren we een Bijbeltekst, zingen en maken muziek, zorgen we voor leuke activiteiten, verrassingen en hebben we het heel gezellig.

Thema 'Alles andersom'

Het afgelopen thema was 'Alles andersom'. In de kerstvakantie zijn bij de kerstwandeling en bij de kerstsamenzang zakjes uitgedeeld aan de kinderen met informatie over dit thema. 

In de voorjaarsvakantie hebben we een prachtige dag gehad met de kinderen. Op vrijdag 3 maart 2023 waren er ongeveer 100 kinderen verdeeld over de ochtend en de middag. Als je HIER klikt vind je een leuk filmpje met een terugblik van de dag.

In de meivakantie hebben we met de kinderen stilgestaan bij het Bijbelverhaal van Jozef. Op vrijdag 5 mei 2023 konden we de kinderen ontvangen bij bij korfbalvereniging Telstar. Voor de onderbouw was er een QR speurtocht en door het weer hebben we het programma voor de bovenbouw moeten aanpassen. Het spel jachtseizoen konden we niet spelen, maar onder het genot van een hapje en drankje hebben we spelletjes gedaan. Het was heel gezellig. Nieuwsgierig geworden naar de dag klik dan HIER voor een terugblik.
 

WhatsAppgroep voor meer informatie

Er is een WhatApp groep aangemaakt waar informatie wordt gedeeld. De QR code rechts
van deze tekst en de code in de save the date brief kan met een smartphone worden
gescand. Via de link kan toegang verkregen worden tot de WhatsAppgroep. 

 

Volgend schooljaar nieuw thema

Volgend schooljaar hopen we nieuwe Kids4Lifedagen te organiseren met een nieuw thema. Het nieuwe thema is 'Tel maar mee'. In de aanloop naar de herfstvakantie zal er meer informatie beschikbaar worden over dit thema.

Meer informatie, vragen of even contact? 

kids4life@hervormdhoevelaken.nl

Uitnodiging

Uitnodiging Kids4Life

Standaard

Alles andersom Themalied - Bladmuziek