Kids4live
19-_DSC3417.jpg

Werkgroep Hoevelaken naar Malawi

Wij zijn jongeren uit Hoevelaken, die vanuit stichting Opdracht in Afrika (OIA) een zelfstandige werkgroep zijn. Wij geven een structurele bijdrage aan het welzijn van de mensen in Malawi. Gemiddeld gaan wij om elke 2 jaar naar Malawi. Sinds 2009 hebben wij onder andere een artsenverblijf, moeder&kindkliniek en kerken/ gemeenschapsruimtes gebouwd of gefinancieerd, maar ook maismolens, waterputten en diverse irrigatieprojecten mogelijk gemaakt.

Elke twee jaar bepalen we -samen met onze contactpersonen in Malawi en onze moederstichting “Opdracht in Afrika”- een doel/ project. Op onze website www.hoevelakennaarmalawi.nl wordt ons huidige doel verder omschreven.

Voor elk project hopen wij voldoende geld in te zamelen om dit uit te voeren. Dit willen wij doen d.m.v. het organiseren van acties, sponsors werven en informatieavonden geven. Wij hopen dat u hieraan uw bijdrage wilt leveren. Daarnaast zijn ook giften van harte welkom. De inzameling zal geheel ten goede komen aan het gekozen project.

Elk kwartaal komt er een nieuwsbrief uit. Hierin staan de acties die wij organiseren en het laatste nieuws. Wilt u ook een nieuwsbrief van onze werkgroep ontvangen? Meldt u hiervoor dan per e-mail aan, dit kan ook via de website. U krijgt dan per e-mail de laatste acties en nieuwtjes toegezonden.

Contactpersoon: Jan van Wincoop / Telefoonnummer: 033 –7851855
E-mail: info@hoevelakennaarmalawi.nl

Website (werkgroep): www.hoevelakennaarmalawi.nl

IBAN-nummer: NL36INGB0007910110 T.n.v. Opdracht in Afrika te Huizen o.v.v. ‘Hoevelaken naar Malawi’

(Giften zijn aftrekbaar van de belasting, Kamer van Koophandel inschrijfnummer: 41192021)