MV Onderzoekt de Schriften

Waarom naar de mannenvereniging? Om, zoals de onze naam al aangeeft, de Schriften te onderzoeken. Natuurlijk kunnen we dat thuis ook wel helemaal alleen. Wij hebben immers allemaal wel één of meerdere Bijbels in huis. Maar zeg eens eerlijk, moeten we helaas niet bekennen dat er vaak zo weinig van terecht komt. Onze dagelijkse beslommeringen (of we nu jong of oud zijn) houden ons zo bezig dat het onderzoeken van de Schrift vaak niet aan de beurt komt. Wat is het dan goed om op de mannenvereniging regelmatig bezig te zijn met het onderzoeken van de Bijbel. Samen luisteren naar Gods Woord en samen leren van elkaar.

Bent u gedoopt? Heeft u kinderen en zijn die gedoopt? Heeft u belijdenis van uw geloof afgelegd?  Hebben we toen niet beloofd om bezig te zijn met de dingen van Zijn Koninkrijk. Natuurlijk zijn wij geroepen om eerbaar te arbeiden in ons beroep. Maar God roept ons ook toe om eerst het Koninkrijk van God te zoeken. En al het andere zal u worden toegeworpen. Laten we dus maar eens nagaan waar onze prioriteiten liggen.

Luisteren naar elkaar! Wat zou het geweldig zijn als ook u zich geroepen voelt onze vergaderingen te bezoeken.
Geloven doe je niet alleen! Daar moet en daar wil je toch ook samen voor zijn! Samen één! In die weg mag je ook verwachten te worden gebouwd in het geloof. En mag je daadwerkelijk meewerken aan de opbouw van onze gemeente.

Samen bidden, zingen en getuigen.
Samen zoeken naar het plan van onze Heer,
samen leven tot Zijn eer.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met een van de bestuursleden.

• dhr. G. Gerritsen, voorzitter             (033) 253 48 53
  • dhr. A. Blok, 2e voorzitter               (033) 253 55 93