4Youth

4YOUTH organiseert in het winterseizoen op zaterdagavond gezellige bijeenkomsten voor de jongeren van 13 jaar en ouder. We doen activiteiten buiten de deur en ook in onze super gave relax ruimte in het verenigingsgebouw naast de kerk, ook wel: '4YOUTH-ruimte'.  De activiteiten kun je volgen via Facebook, email of de Kerkbode. Hier kan je ook meer informatie vinden over de precieze tijden en nodige informatie.

In de laatste week van de zomervakantie komen we ook bij elkaar en gaan we aan de slag met een Bijbels thema. Deze dagen worden georganiseerd op het sportcomplex van Telstar. We doen daar Bijbelstudies, we laten je zelf je creativiteit ontdekken, we gaan sporten en eten met elkaar.

Wil je op de hoogte gehouden worden van deze activiteiten? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Je mag altijd een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of laat een berichtje achter op Facebook. We hopen jou te zien en neem gerust vrienden en vriendinnen mee! Des te meer gezelligheid!

Het 4YOUTH - team

zondag, 19 nov 2017