Vakantie Bijbel Week

De voorjaarsvakantie staat elk jaar in het teken van de VBW. Ook dit jaar. Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn dan van harte welkom in 'Rehoboth'. We beginnen op woensdag, donderdag en vrijdag om 10.00 uur, (inloop vanaf 9.45) we sluiten rond 12.30. Elk jaar staat er een ander thema bij de VBW centraal.

Op de VBW mogen we de kinderen leren wie God is. Hij heeft de kinderen op het oog en vraagt hun overgave. We vertellen de Bijbelverhalen, waarin de redding van God steeds weer doorklinkt. Dit evangelie vertellen we graag aan alle kinderen in ons dorp. Helpt u ook mee om zo veel mogelijk kinderen op de VBW te krijgen? Kijk om u heen en laat ze samen met de kinderen van onze gemeente meekomen!

Naast het luisteren naar een bijbelverhaal, gaan we ook met elkaar zingen en mooie knutselwerkjes maken. Op de donderdag doen we iets anders dan knutselen, maar dat is nu nog een verrassing. De zondag na de VBW sluiten we de week samen af in de kerk. De dienst begint om 10.45 uur. Naast de kinderen zijn uiteraard ook ouders, opa's en oma's en andere belangstellenden van harte uitgenodigd. 

Met een enthousiast team worden de VBW-dagen voorbereid, we starten meestal zo'n 5 maanden van te voren. Op de dagen zelf helpen nog veel meer mensen mee. Het is altijd weer een hele organisatie. Zonder Gods hulp is het niet mogelijk. Gelukkig ervaren wij Gods leiding in het werk wat we mogen doen. Hij wil ons gebruiken om kinderen dichtbij Hem te brengen.

Lijkt het je leuk om ons te helpen in de werkgroep of als vrijwilliger, neem gerust contact met ons op. Voor vragen of meer informatie kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar Annet van Essen (06) 21 70 53 19.

Preekrooster
zondag, 30 sep 2018
Hoevelaken
09:00: dr. P. Vermeer, Wezep
10:45: dr. P. Vermeer, Wezep
18:30: ds. J.W. Verboom, Groot-Ammers
Achterveld
09:00: geen dienst
Luister hier direct naar de dienst

Download hier de opgenomen diensten

Weekagenda
maandag
Catechese

dinsdag
Ouderenmiddag

woensdag
Kerkradio

donderdag
Consistorie, De Lofstem

vrijdag
Verkoop collectebonne