Catechesatie

Algemeen

We komen in het nieuwe seizoen ongeveer 20 keer met de catechisanten bij elkaar. In de schoolvakanties, in de week van bid- en dankdag en rond de kerst wordt er geen catechese gegeven.

De catechesecommissie

De catechesecommissie bestaat uit predikanten, enkele kerkenraadsleden en gemeenteleden. Ze heeft tot taak de predikanten en catecheten te ondersteunen bij het doordenken van de catechisatie binnen onze gemeente. Daarbij gaat het zowel om het meedenken over de inhoudelijke opzet van de catecheselessen als om organisatorische zaken als werving, groepssamenstelling, organiseren van openingsavond, doordenken van nieuwe catechesevormen enz. Voor vragen rond de catechese kan contact opgenomen worden met de wijkouderling of wijkpredikant.

zondag, 22 apr 2018
09:00: prop. J. Domburg uit Alphen a.d. Rijn