De Lofstem

De Lofstem is een gemengd koor van ongeveer 35 leden. Wij zingen geestelijke liederen  variërend van opwekking tot Psalmen en oratoriums van bijvoorbeeld Johan Bredewout. Tijdens de jaarlijkse kerst- en paasuitvoering worden de ingestudeerde stukken voor en samen met de gemeente gezongen. Hierbij werken we veel samen met het kinderkoor ‘De Jonge Lofstem’.

De hele maand september is een open maand voor nieuwe enthousiaste zangers en  zangeressen die op project-basis met ons mee willen zingen. Wij hopen op die manier nieuwe leden kennis te laten maken met  ons enthousiaste koor.

Onze  dirigent is  Warno Ruting uit Linschoten  die diverse koren onder zijn leiding heeft staan.

Ook al enthousiast geworden? Wij repeteren elke donderdagavond in Rehoboth van 20.00 uur tot 22.00 uur. Voor meer informatie kunt u/jij contact opnemen met: Ria van Dooren (0342)461661 of Hetty van Drie (033) 253 57 00.

zondag, 28 jan 2018
09:00: ds. P.H. van Trigt, Ede