De Jonge Lofstem

Het kinderkoor bestaat uit een enthousiaste groep van ongeveer 25 kinderen en staat onder leiding van Anne van Wilgenburg uit Hoevelaken. De piano wordt bespeeld door Gerben Bast uit Nijkerkerveen. We oefenen op maandagmiddag van 16.15 tot 17.15 uur in Rehoboth. We willen graag op een leuke en ontspannen manier zingen en muziek maken tot eer van onze God.

Alle kinderen die in groep 1 t/m groep 8 van de basisschool zitten zijn van harte welkom om gezellig mee te komen zingen. Het seizoen is van september en tot april.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Anne Wilgenburg (dirigente)
Tel: 06-27838085
Mail:
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." target="_blank" style="font-size: 12.16px; color: #1155cc;">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

zondag, 28 jan 2018
09:00: ds. P.H. van Trigt, Ede