Veel gestelde vragen

Hieronder treft u een overzicht van de vragen die in de afgelopen tijd zijn gesteld. Mogelijk staat uw vraag er ook bij. We hebben geprobeerd om op deze vragen een antwoord te geven.

Ik kan niet live meeluisteren op mijn computer

Het live meeluisteren kan worden gestart door op het luidsprekertje te klikken ergens halverwege de middenkolom (net boven de foto's). Door hierop te klikken moet een klein bestandje worden gedownload ("hervormd hoevelaken live.m3u"). In principe zou dit bestand meteen in een mediaspeler moeten worden geopend. Dan start het meeluisteren.

Als het niet werkt, klikt dan met de rechter muisknop op de genoemde link. Er verschijnt dan een snelmenu. Kies daarin voor "Koppeling opslaan als..." of "Doel opslaan als" (afhankelijk van de browser die je gebruikt). Sla het bestandje op, bijv. op het bureaublad. Dubbelklik dit bestand, waardoor als nog een mediaspeler opent. Het meeluisteren zou dan als nog beginnen.

Let op! Meeluisteren kan alleen als er een dienst aan de gang is

Ik kan niet live meeluisteren op mijn tablet (Android)

De standaard meegeleverde muziekspeler in Android ondersteunt het bestand niet dat door deze site wordt aangeboden. Om toch te kunnen luisteren kan een andere muziekspeler worden gebruikt. Bijvoorbeeld "ServeStream". Deze werkt wel.

Ik kan een dienst niet downloaden

Het downloaden van diensten gebeurt op de downloadpagina.

In de lijst staat in de rechter kolom een groene pijl of de tekst "Bestel".

Groene pijl

Als er een groene pijl staat, klik dan op de pijl om het downloaden te starten. Als dit niet werkt, probeer dan met rechtermuisknop op de groene pijl. Er verschijnt dan een snelmenu. Kies daarin voor "Koppeling opslaan als..." of "Doel opslaan als" (afhankelijk van de browser die je gebruikt).

Tekst "Bestel"

De dienst is niet op de site beschikbaar maar kan er wel worden op gezet. Klik op de tekst "Bestel" om het contactformulier in te vullen met de gewenste dienst. Vul ook de contactgegevens is, zodat we u op de hoogte kunnen stellen als de dienst op de site staat.

Mijn dienst staat niet in de lijst

Op bovengenoemd overzicht is een lijst te zien van alle beschikbare diensten sinds 1 mei 2011. Oudere diensten zijn er wel maar staan niet in dit overzicht. Deze moeten handmatig worden aangevraagd op het aanvraagformulier.

Preekrooster
zondag, 21 jan 2018
Hoevelaken
09:00: J.J. ten Brinke, Stolwijk
10:45: J.J. ten Brinke, Stolwijk
18:30: prop. M.G.M. Mudde, Nijkerk
Achterveld
09:00: ds. G.M. van Meijeren
Collecten, 21 jan 2018
1e: Nijkerks Diaconaal Beraad
2e: Kerk
3e: Schimmelpenninck van der Oyeschool

Luister hier direct naar de dienst

Download hier de opgenomen diensten

Weekagenda
vrijdag
Verkoop collectebonnen, JV 2Gether

zondag
Zondagsschool Boaz

maandag
Catechese,De Jonge Lofstem, Kleine Kracht, Christenvrouw

dinsdag
Catechese, Jong volwassenenkring, Wijs op Weg, Esther

woensdag
Kerkradio, Belijdeniscatechese, Lea, Onderzoekt de Schriften

donderdag
Kerkenraad, Verjaardgsfonds, Ora et Labora, De Lofstem