Kinderoppas

Tijdens de beide morgendiensten is er kinderoppas in het verenigingsgebouw Rehoboth. Ouders hebben hierdoor de gelegenheid om samen naar de kerk te gaan. Om 10.45 uur is er een 2- en 2+ groep. In de laatste groep wordt er een Bijbelverhaal gelezen, zingen we liedjes, maken we muziek, kleuren een mooie kleurplaat of spelen we gezellig met elkaar. In de 2-groep is er dan voldoende rust om te kunnen spelen.

Het is de bedoeling dat u zelf de persoonlijke benodigdheden, drinken en een koekje, meeneemt voor uw kind! Wij verwachten dat ouders die hun kind regelmatig brengen zelf ook bereid zijn om op te passen. Wilt u/jij ons team komen versterken, graag!

Voor meer informatie:

Gertine van de Biezen en Arjanne Wiesenekker

Oppasrooster (oktober 2017 - maart 2018)

Afspraken kinderoppas

zondag, 25 feb 2018