Kerkdiensten beluisteren

Fijn dat u 'live' meeluistert naar de kerkdiensten van de Hervormde Gemeente in Hoevelaken. Zowel als u incidenteel als regelmatig luistert is het een mooi alternatief voor de kerktelefoon. Een goedkoop alternatief. Althans, voor u als luisteraar. Echter, de apparatuur in de kerk en de benodigde internetverbinding zijn een behoorlijke investering, waarvan de kosten nu alleen gedragen worden door de luisteraars die een kerkradio of kerkinternetradio hebben. Bij toenemend internetgebruik nemen de kosten ook toe.

Om internetluisteraars ook mee te laten betalen aan deze infrastructuur zou een systeem van 'betaald luisteren' ingevoerd kunnen worden, waarbij u voor een bepaald bedrag een bepaalde periode kunt luisteren. Dit brengt allemaal andere problemen met zich mee. Immers, incidentele luisteraars, zoals mensen met een wachtdienst en zieken zouden niet meer (onverwachts) kunnen luisteren. Terwijl we het graag open willen houden voor iedereen in onze gemeente. Om dit te realiseren willen we graag een beroep op u doen en u te vragen om periodiek een bedrag over te maken.

De hoogte van uw bijdrage kunt u laten afhangen van het aantal keren dat u luistert. U hoeft daarbij niet aan grote bedragen te denken. Bent u een regelmatige (elke zondag) luisteraar dan kunt u als richtlijn een bedrag van 2 euro per maand aanhouden. De bankrekening is 3022.06.043 t.n.v. Diaconie Herv. Gem. Hoevelaken, o.v.v. kerkinternetradio.

Het is mogelijk om een dienst rechtstreeks te volgen via deze link

Preekrooster
zondag, 28 jan 2018
Hoevelaken
09:00: ds. P.H. van Trigt, Ede
10:45: ds. P.H. van Trigt, Ede
18:30: ds. G.M. van Meijeren
Achterveld
09:00: ds. G.H. Vlijm, Nieuwer ter Aar
Luister hier direct naar de dienst

Download hier de opgenomen diensten

Weekagenda
dinsdag
Catechese, Jong volwassenenkring, Wijs op Weg, Esther

woensdag
Kerkradio, Belijdeniscatechese, Lea, Onderzoekt de Schriften

donderdag
Kerkenraad, Verjaardgsfonds, Ora et Labora, De Lofstem

vrijdag
Doopzitting, Verkoop collectebonnen, JV 2Gether